bewaak uw cashflow met enactis

Cashflow optimalisatie

Cashflow optimalisatie

Onbetaalde facturen zijn een bedreiging voor de cashflow van veel ondernemingen. Door direct contact met een gerechtsdeurwaarder kan u kort op de bal spelen met direct effect in uw cijfers, zeker dankzij de versnelde buitengerechtelijke procedure voor invordering van onbetwiste geldschulden (IOS). Met deze procedure hoeft u namelijk niet meer naar de rechtbank: op korte termijn verkrijgt u via ons een titel, waarmee desnoods beslag gelegd kan worden.

Wij ontzorgen uw financiële afdeling, bewaken tegelijk uw imago en onderzoeken de mogelijkheden voor recuperatie vooraf al grondig. U blijft stipt op de hoogte, niet alleen door onze communicatie maar ook omdat u zelf alles kan volgen via ons webportaal.

Interesse? Maak ons onderaan deze pagina uw factuur over en we doen het nodige.

Automatisatie

Voor grotere ondernemingen voorzien wij afzonderlijke invorderingstrajecten, met onder meer ook de mogelijkheid om semi-geautomatiseerd minnelijk te gaan invorderen, onder meer door de inzet van artificial intelligence en bulk-SMS-capaciteit. 

We voorzien desgewenst ook integraties met uw software of wisselen data beveiligd uit via FTP.

Cashflow optimalisatie2

Onbetaalde factuur opladen?

Hebt u één of meerdere  onbetaalde facturen van een klant? Weigert deze klant ze te betalen of reageren ze niet op uw herinneringsmails?
Upload hier je onbetaalde factuur en wij doen het nodige.